Skagerrak – svensktillverkade kontinentalsängar

Vår nya sängserie Skagerrak är svenska sängar tillverkade med stor noggrannhet och med ett genuint hantverkskunnande som grund. Skapade för god sömn och välförtjänt återhämtning.

Med omtanke in i minsta detalj

Efter en lång och händelserik dag finns det inget bättre än att få krypa ner i en stor och härligt välkomnande säng som bara väntar på dig och dina drömmar. Till vår nya sängserie Skagerrak använder vi trä från svenska skogar och komfortmaterial av högsta kvalitet.  Sängarna byggs till stor del för hand av skickliga hantverkare i vår fabrik i Småland och de är konstruerade för att ge individuellt anpassad tryckavlastning. Skagerrak finns i fem olika utföranden – alla till priser som gör att du kommer sova extra gott om natten.

Sängserien Skagerrak

Det är detaljerna som gör helheten

En säng är inte bara en säng – den är en del av inredningen. Därför har vi tagit fram tre olika mjuka och tidlösa toner på våra tyger så att din säng kan bli en snygg möbel som passar med den övriga stilen i ditt sovrum. De exklusiva tygerna är noggrant utvalda ulltyger som är extra slitstarka och färgbeständiga. Finns i flertalet färger. Ge din säng en personlig prägel genom att välja ben. Väljer du klassiska träben så välj en färg som harmonierar med golvet. Vill du ha en tidlös och sam­tidigt modern design rekommenderar vi metallben. Höjden är en smaksak.

 

Sängarna i Skagerrak-serien

 

 

 

En säng är naturligtvis byggd för att ge dig minst 10 år av god sömn, men det är också en möbel som tar stor plats i ditt sovrum – därför bör den också ha en stilren design som även den håller år ut och år in.

 

Klicka HÄR för mer information och priser på modellerna Hållö, Björkö, Brännö och Öckerö