Nattinatti Sovstudio

Nattinatti Sovstudio är ett helt unikt koncept där du som kund får tillgång till svårslagen expertis och kunnande i jakten på den perfekta sängen – för just dig, din kropp och din sovstil. Och inte minst ditt hem.

Morgan hjälper dig att hitta rätt säng i vår NattiNatti Sovstudio

En säng är inte bara en säng. Det är en möbel som självklart ska harmoniera med resten av din inredning. Nattinatti Sovstudio är fylld med sköna skandinaviska kvalitetssängar, kuddar, täcken och sängkläder från bl. a Jensen, Tempur, Siesta, Hilding och Carpe Diem. Och sist, men inte minst vårt eget sängmärke Skagerrak – svensktillverkade kontinentalsängar till ett pris som får dig att sova extra gott om natten.

Unna dig en sängprovning

Vi på Möbelmästarna i Trollhättan finns här för dig och hjälper dig att hitta just den säng du behöver och vill ha. Du är varmt välkommen att boka tid för sängprovning så guidar dig vår diplomerade sängrådgivare Morgan Thång genom vårt breda sängsortiment.
Ring 0520-124 17 eller mejla: morgan@mmtrollhattan.se

Tips för en god sömn

Förutom en bra säng finns det olika saker du kan göra för att få absolut bästa möjliga nattsömn. Sömn behövs för att kroppen och hjärnan ska få vila, återhämta sig och bearbeta intryck. När du sover bra på natten klarar du lättare av stress och påfrestningar under dagen. Om du får problem med sömnen finns flera olika tips att pröva. Vill du fördjupa dig i ämnet sömn kan du läsa mer på Vårdguiden 1177 – Sömn bäddar för hälsa och Forskning & Framsteg – Sömnforskning