Varumärken

Förutom vårt egna sortiment erbjuder vi även ett brett utbud av kvalitetsmöbler från flera kända skandinaviska varumärken – allt från sängar och soffor till matbord och mattor. Och all annan inredning som gör hemmet personligt.

På Möbelmästarna i Trollhättan samarbetar vi med flera populära och kända möbelvarumärken såsom Bröderna Andersson, Hilding, Cortina och Carpe Diem. Skulle det vara så att du inte hittar en speciell möbel i vårt varuhus eller här på hemsidan så hjälper vi dig naturligtvis att beställa hem den. Säg bara till!

 


 

 

JUUL FURNITURE A/S
Dansk Design

JUUL är ett oberoende varumärke inom N. Eilersen-koncernen. Dansk design när den är som bäst. Med sitt goda rykte, höga kvalitet och hållbarhet är JUUL en garanti för modern design och unik komfort. Möblerna produceras på gruppens egna fabriker med en försäkran om hantverk av högsta kvalitet av erfarna specialister.
Strategin bakom JUUL är att alla ska ha möjlighet att sitta ordentligt – till ett förnuftigt pris.

 

 

 

 

 

 


 

 

BRÖDERNA ANDERSSONS
Made in Småland since 1914

Säg Bröderna Anderssons till en designintresserad och ett visst känsloskimmer glimmar till i ögonen. Det märks direkt när man är förälskad. Den stilsäkra svenska designen, kvaliteten in i minsta lilla detalj och den obegränsade valfriheten när det gäller klädsel gör att man faller pladask vid första ögonkastet. Och sedan är man fast. Det är kärlek som varar, även rent bokstavligt. En möbel från Bröderna Anderssons är en investering som håller i generationer och med en ny klädsel kan du enkelt anpassa den efter tidens trender och din personliga smak.

För oss på Möbelmästarna Trollhättan är det med stolthet vi säljer möbler med Bröderna Anderssons starka tradition och kvalitetskänsla.

 

 

 


 

 

CARPE DIEM
En dröm som gick i uppfyllelse

Idén till Carpe Diem Beds-sängarna kommer kom till när aspirerande kiropraktorn Börje Thuleskär somnade vid havet och  drömde om en säng med samma följsamhet, mjukhet och stöd som ett ljungbädd. Idag står Carpe Diem Beds för design, kvalitet och innovation.

Skandinavisk design
Carpe Diems sortiment inspireras av den vackra svenska västkusten och alla produkter kan skräddarsys till era preferenser.

Byggd för hand
Alla sängarna byggs för hand av kvalificerade sängbyggare i Lysekil. Endast de bästa materialen används – nordiskt furuträd, tyger från Designers Guild och The Romo Group och ekologisk bomull – och alla produkter är svanenmärkta.

Det är precis dessa värderingar som gör CARPE DIEM till en favorit hos oss på Möbelmästarna Trollhättan.

 

 

 

 


 

 

ENGLESSON FURNITURE & BEDS
Svenskt hantverk med tradition

Sedan 1964 har familjeföretaget Englesson i Djursholm tillverkat möbler, kända för sin höga kvalitet. Med svensk design och inspiration från det skandinaviska formspråket och egen tillverkning byggs möblerna för hand enligt hantverksmässig tradition, moderna metoder och med hänsyn till miljön. Genuint hantverk och noggrannhet är en självklar måttstock för hållbarhet, kvalitet och komfort.

Med tradition och bra värdegrund i möbeltillverkningen ligger Englesson oss på Möbelmästarna Trollhättan varmt om hjärtat.

 

 

 

 

 


 

 

EKORNES STRESSLESS
Funktion – form – design

1971 lanserade Ekornes den första Stressless-fåtöljen. Den blev snabbt känd för sin goda komfort och sina innovativa funktioner. Genom åren har vi vidareutvecklat framgången och idag är Stressless en av möbelindustrins mest kända internationella varumärken.
Lektioner på vägen är att alla är olika med individuella behov. Det är därför Stressless producerar anpassningsbara möbler – så att vi vet att det finns en Stressless som passar perfekt för dig och de dina.
Det viktigaste engagemanget för miljön är att skapa möbler som håller i generationer. När du väljer Stressless® väljer du kvalitetsmöbler som följer dig genom livet.

Självklart har dessa möbler en framskjuten plats i Möbelmästarna Trollhättans 3.000 kvadratmeter stora  utställning.

 

 

 

 

 


 

 

CONFORM
Landskapad tradition

Tät, grågrön granskog är din ständiga följeslagare, oavsett vilken väg du väljer genom Småland. Men här och var spricker det upp – och det som då möter dig är sannolikt en möbelfabrik. I forna dagar krävde vårt landskap hårt och idogt arbete. Det kom att forma smålänningen, vars karaktärsdrag i sin tur bildade ramverk när möbeltillverkningen tog fart. Möblerna blev kloka, ärliga och slitstarka. Möblerna sa inte ”Här är jag”, utan ”Där är du. Jag finns här för din skull.”
Det förhållningssättet byggde ett helt möbelrike. Och den traditionen är CONFORM stolta över att vara en del av.

Dessa Svensktillverkade fantastiskt genomtänkta möbler en viktig del i Möbelmästarna Trollhättans sortiment.