Hemleverans och montering

När du handlat hos oss behöver du inte fundera över hur du ska transportera dina nyinköpta varor.
Vi hjälper dig gärna också att montera ihop dina möbler och kan ta med oss dina gamla möbler så slipper du även det besväret.

Vi ordnar din hemleverans

Det kan vara både tungt och bökigt att få med sig allting i bilen – därför erbjuder vi hemleverans, montering och emballageretur till alla våra kunder.
Det betyder att vi levererar möbler till kunder i exempelvis Grästorp, Brålanda, Vänersborg och Vara, men även till Lilla Edet, Uddevalla och Alingsås. Inom 5 bil kostar det bara 300:-. Bor du i Göteborg eller längre ut på kusten är det inte heller några problem. Vid längre leveranser (över 5 mil) är priset enligt överenskommelse.
Enklast är att du beställer hemleverans när du handlar dina möbler men det går även att efterbeställa innan leverans.

Vår leveranspersonal är noggranna, kunniga och vana att köra ut möbler och se till att de kommer på plats i absolut toppskick. Det enda du behöver tänka på är att öppna dörren för dem när de kommer.

När dina beställda varor kommit till oss i butiken blir du uppringd av vår leveransansvarige och tillsammans bestämmer ni en tid som passar för alla inblandade parter. Betalning för dina varor görs antingen när du handlar hos oss eller till chaufförerna när de levererar. De kan ta både kontanter eller kontokort.

Monteringshjälp

För 500 kr hjälper vi dig gärna att montera ihop dina möbler och tar då samtidigt med allt emballage så slipper du åka till återvinningen med det.

Retur

Vill du att vi tar med oss din gamla möbel i retur löser vi det samtidigt för 500 kr.

Med andra ord behöver du bara vara hemma och öppna dörren så ordnar vi resten.  Lyxigt och bra, som det ska va.