Hemleverans och montering

När du handlat hos oss behöver du inte fundera över hur du ska transportera dina nyinköpta varor.
Vi hjälper dig gärna också att montera ihop dina möbler och kan ta med oss dina gamla möbler så slipper du även det besväret.

Vi ordnar din hemleverans

Det kan vara både tungt och bökigt att få med sig allting i bilen – därför erbjuder vi hemleverans, montering och emballageretur till alla våra kunder.
Det betyder att vi levererar möbler till kunder i exempelvis Grästorp, Brålanda, Vänersborg och Vara, men även till Lilla Edet, Uddevalla och Alingsås. Inom 5 bil kostar det bara 895 kr för hemleverans och montering. Vill du bara ha möblerna hemkörda och inburna i bostaden kostar det 395 kr.
Bor du i Göteborg eller längre ut på kusten är det inte heller några problem. Vid längre leveranser (över 5 mil) är priset enligt överenskommelse.
Enklast är att du beställer hemleverans när du handlar dina möbler men det går även att efterbeställa innan leverans.

Vår leveranspersonal är noggranna, kunniga och vana att köra ut möbler och se till att de kommer på plats i absolut toppskick. Det enda du behöver tänka på är att öppna dörren för dem när de kommer.

När dina beställda varor kommit till oss i butiken blir du uppringd av vår leveransansvarige och tillsammans bestämmer ni en tid som passar för alla inblandade parter. Betalning för dina varor görs antingen när du handlar hos oss eller till chaufförerna när de levererar. De kan ta både kontanter eller kontokort.

Hemleverans och montering

Väljer du att beställa hemleverans med montering bär vi in möblerna där de ska vara, vår erfarna leveranspersonal monterar och ställer dem på plats och tar samtidigt med allt emballage så slipper du åka till återvinningen med det. Du köper alltså dina möbler, öppnar dörren vid leverans, sen löser vi resten. Enkelt, lyxigt och bekvämt. Kostnad endast 995 kr.

Hemleverans

Vill du montera möbeln/möblerna själv så beställer du bara hemleverans. Då kör vi hem möblerna och bär in dem till av er anvisad plats. Avemballering och montering löser du själv. Endast hemleverans kostar 495 kr.

Retur

Vill du att vi tar med oss din gamla möbel i retur löser vi det samtidigt för 595 kr. Med din gamla möbel menas den möbel som ersätts av den nyköpta möbeln, inget annat.