Blogg

Trygg och smidig hemleverans

Logistikchefen Anders Mattson ser till att dina nyinköpta möbler kommer hem till dig tryggt och smidigt. Med ett hjärta av guld, en hel del humor och stresstålighet utöver det vanliga tar han varje utmaning med ro och löser det mesta.

Butikschefen faller inte långt från päronträdet

Peter Sköld har möbelbranschen i blodet. Han växte i stort sett upp i sin pappas sängbutik, men att han skulle följa i sin fars fotspår har inte alltid varit en självklarhet. Men efter en kort sväng i annan riktning återvände Peter till familjeföretaget och idag är han butikschef för Möbelmästarna i Trollhättan.

Tips & råd när du väljer matgrupp

Dags för nytt bord och nya stolar? Vår möbelmästare Peter delar med sig av kloka tips och råd när det gäller matgrupper. Välkommen in till oss i butiken så hjälper vi dig att välja ut det som passar bäst för just dig och din familj.

Muraren som blev en mästare på möbler

Sedan 26 år tillbaka har Morgan Thång tagit hand om kunderna och fått dem att trivas i sin morbrors möbelbutik. I grunden är han faktiskt utbildad murare, men valet att utveckla sina kunskaper inom möbelbranschen och bli en sann möbelmästare ångrar han inte en sekund.

Att tänka på när du köper fåtölj

När det kommer till fåtöljer finns det en hel uppsjö av märken och modeller att välja bland. Låt dig inspireras av Morgans visdomsord när det är dags att hitta den perfekta fåtöljen till just ditt hem.

Från Möbelkotte till Möbelmästare.

Kurt Sköld är något av en legend i möbelbranschen – i alla fall när vi snackar sängar. Han var med och startade en av de första renodlade sängbutikerna i Sverige. Först tyckte de flesta att idén var underlig och att han mest pratade i nattmössan, men det dröjde inte länge innan framgången var ett faktum.

Allt du behöver veta om sängar

Att välja säng är inget man gör i en handvändning. I den här filmen berättar vår möbelmästare Kurt allt du behöver veta för att hitta den perfekta sängen för dig, din kropp och din plånbok.

Skagerrak – vårt eget sängmärke

Vårt eget sängmärke Skagerrak – svensktillverkade kontinentalsängar till ett pris som får dig att sova extra gott om natten.

Nytt varumärke – Ernst Kirchsteiger

Gemensamt för alla produkter från Design Ernst är ett rent, enkelt formspråk och funktion. De ska kunna användas till vardag som fest och lite som man själv tycker för stunden.

NattiNatti blir Möbelmästarna Trollhättan

Men inne i butiken är allting precis som vanligt. Samma kunniga personal och samma breda sortiment av stilren inredning